Vállalkozás végzettség nélkül

Milyen végzettség kell ahhoz, hogy vállalkozó legyek?


Ma Magyarországon a legtöbb vállalkozás indításához szakirányú végzettséget igazoló bizonyítvány szükséges. Mi azonban azoknak is tudunk vállalkozási lehetőséget biztosítani, akiknek nincsen semmilyen szakirányú végzettségük. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy minden sikeres vállalkozáshoz szükséges a megfelelő tudás. Három hónapos képzésünk alatt mindent megtanulhat ahhoz, hogy a jelentkezők olyan irodavezetővé váljanak, akik rendelkeznek mindazzal a tudással, amelyek az ügyfelek teljes körű kiszolgálásához szükséges. Franchise partneri szerződésünk lehetővé teszi, hogy a képzésben részt vevők már a képzés ideje alatt is bevételre tegyenek szert. A képzés után a jelentkezőktől csak könnyű szellemi munka elvégzését várjuk el. A betanulás során megfogalmazott feladatok elvégzéséhez alapvető számítógépes ismeretek előnyt jelentenek.Milyen vállalkozáshoz nem kell végzettség?


Franchise partnereink számára olyan vállalkozás indítását tesszük lehetővé, amely szakirányú iskolai végzettség nélkül is folytatható, mindössze arra van szükség, hogy a jelentkező saját tulajdonú ingatlan birtokosa legyen. Ezzel szeretnénk segíteni azoknak, akikben megvan a lelkesedés és a szorgalom, de valamilyen oknál fogva semmilyen szakirányú végzettségük sincs. Az általunk kínált könnyű szellemi munka kellemes, modern irodai környezetben végezhető el.Mi kell ahhoz, hogy vállalkozó legyek?

Egy vállalkozás indításához pénzügyi befektetés, szakértelem, és sok más tényező is szükséges. Elengedhetetlen egy jól felszerelt, megfelelően berendezett üzlethelyiség, amelyet meg kell hirdetni különböző platformokon. Ezért weboldalakat kell készíteni, belső informatikai rendszert kell programozni, valamint online és offline marketing tevékenységet, és sok más egyebet is el kell végezni a megfelelő szakemberek által. Nem kell elfelejtkezni a működés során felmerülő költségekről sem, ami nem kizárólagosan a rezsiből, az irodai kellékanyagokból, az informatikai háttértámogatásból áll. Mi a Franchise partnereinktől átvállaljuk mindazokat a terheket, amelyek egy vállalkozás indításakor felmerülnek.Vállalkozás nulla Forintból

Vállalkozás 1 millió Forintból

Vállalkozás 2 millió Forintból