Vállalkozás nyugdíj mellett

Nyugdíj vállalkozás indítása


Sajnos a mai világban sokan úgy gondolkoznak, hogy a nyugdíjasok munkájára már nincs szükség. Mi viszont értékeljük azokat a tapasztalatokat, amelyek egy élet során gyűltek fel Önben. Amennyiben Ön szeretné kiegészíteni a jól megérdemelt nyugdíját egy tisztességes havi bevétellel, és rendelkezik saját tulajdonú ingatlannal, akkor várjuk Franchise partnereink sorában. Franchise partneri szerződésünk keretein belül könnyű szellemi munkát tudunk biztosítani kellemes irodai környezetben. Egy új innovatív üzletágban való részvétel lehetőségét biztosítjuk azoknak, akik szeretnék az élettapasztalatukat hasznosítani. Ha alapvető számítógépes ismeretekkel már rendelkezik, és hajlandó elsajátítani az irodavezetői, vagy irodai asszisztensi feladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket, akkor szeretettel várjuk Franchise partnereink sorában.


Vállalkozás rokkantsági ellátás mellett


Ha Ön rokkantsági nyugellátásban részesül, akkor is teljes értékű életet élhet, biztos jövedelemre tud szert tenni. Franchise szerződésünk keretein belül, ülve végezhető könnyű szellemi munkát kínálunk, amelyet kellemes irodai környezetben tud végezni. Így nem fog rászorulni mások könyörületére és anyagi támogatására ahhoz, hogy meg tudja valósítani a céljait és az álmait.


Vállalkozás 50 év felett

Általában az 50 év felettieket már nem szívesen alkalmazzák a cégek. Sajnos sok vállalat csak fiatal munkavállalókat akar felvenni. Mi azonban Franchise partneri szerződés keretein belül örömmel látjuk irodavezetőink sorában. Megbecsüljük az idős, munkabíró személyeket, és számítunk tapasztalataikra, tudásukra. Segítünk abban, hogy a jól megérdemelt nyugdíj előtti éveket aktívan töltse el vállalkozóként.Vállalkozás nulla Forintból

Vállalkozás 1 millió Forintból

Vállalkozás 2 millió Forintból