Vállalkozás gyerek mellett

Vállalkozás CSED mellett


Ha Ön Csecsemőgondozási Díjban részesül, akkor természetesen tudunk lehetőséget biztosítani arra, hogy Franchise szerződés keretein belül, egyéni vállalkozóként kiegészítse a jövedelmét. Ha saját ingatlannal rendelkezik, akkor könnyű szellemi munkát kínálunk kellemes irodai környezetben mindazok számára, akik egy új, innovatív üzletágban akarnak tevékenykedni.


Vállalkozás GYOD mellett


Tekintettel vagyunk azokra a szülőkre is, akik beteg, vagy fogyatékos gyermekük miatt a Gyermekek Otthongondozási Díjában részesülnek. Azonban, ha szükségét érzik annak, hogy a bevételüket kiegészítsék a törvény által meghatározott maximum napi 4 órai munkával, akkor lehetőséget biztosítunk minden saját ingatlannal rendelkező szülő számára, hogy Franchise szerződés keretein belül egyéni vállalkozóként könnyű szellemi munkát végezzen.


Vállalkozás GYET mellett


Tekintettel vagyunk a nagycsaládosokra is. Tudjuk, hogy sok gyermek felnevelése jelentős kiadásokkal jár. Ha Ön három vagy több gyermeke után Gyermeknevelési Támogatásban részesül, és szeretné a jövedelmét kiegészíteni, akkor adunk lehetőséget arra, hogy bármely szülő, aki saját ingatlannal rendelkezik a Franchise partnerünkké váljon. A leendő iroda nyitvatartási rendjének kialakításakor figyelembe tudjuk venni, hogy az iroda akkor legyen nyitva, amikor a gyermekek bölcsődében, óvodában, vagy iskolában vannak. Könnyű szellemi munkával, kellemes irodai környezetben, tisztességes bevétel kiegészítési lehetőséget kínálunk minden szülőnek.


Vállalkozás nulla Forintból

Vállalkozás 1 millió Forintból

Vállalkozás 2 millió Forintból