Vállalkozás családi házban

Vállalkozás saját lakásban


- Ha Ön egy családi ház tulajdonosa, és van egy kisebb, önálló melléképülete, amely alkalmas arra, hogy ott irodát rendezzen be, akkor tudunk Önnek megoldást kínálni arra, hogy könnyű szellemi munkával tisztességes bevételre tegyen szert. Fontos, hogy ez a melléképület önálló, tiszta, az ügyfelek fogadására alkalmas legyen. Franchise szerződés keretein belül, három hónapos képzés után lehetőséget biztosítunk az Ön számára, hogy ott irodavezetői feladatokat lásson el. Az irodának berendezett melléképületében fogja fogadni az ügyfeleit és végzi a Franchise szerződésben meghatározott tevékenységét. Ezzel a konstrukcióval tudjuk megoldani az Ön számára, hogy a munkába járás terheit levegyük a válláról.

- Ha Önnek saját lakása van akkor nem kívánjuk azt, hogy ott ügyfeleket fogadjon. Az Ön lakása, otthona a pihenés és a magánélet céljait szolgálja. Ha szeretne lakcímszolgáltató irodát vezetni, akkor a Franchise rendszergazda vállalja, hogy felkutat, kibérel és berendez egy irodát a lakásától nem messze, amely alkalmas arra, hogy ott a Franchise szerződés keretein belül lakcímszolgáltatási tevékenységet végezzen. Ez a könnyű szellemi munka Önnek csak heti 4 nap munkaidejét fogja igénybe venni.

- Amennyiben Ön igénybe vett Családi Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK-ot), akkor valószínűleg felhívták a figyelmét arra, hogy a támogatás csak lakáscélú ingatlanra vonatkozhat. Azonban a rendeletet 2019-ben kiegészítették, és így lehetővé tették azt, hogy egyéni vállalkozók a székhelycímüket a CSOK-os ingatlanba jelentsék be. Amennyiben Önnek egy olyan családi háza van, amelyre CSOK-ot vett fel, akkor azt nem szabad a vállalkozás telephelyeként használni, azaz a lakcímszolgáltató irodája másutt lesz. Ebben az esetben, csakúgy mint a lakástulajdonosok esetében az irodahelyiség létesítése a Franchise rendszergazda feladata. Így tehát, ha Ön egyéni vállalkozóként szeretne Franchise partnerünk lenni egy új innovatív üzletág területén, akkor ennek nincs semmilyen jogi akadálya.


Vállalkozás nulla Forintból

Vállalkozás 1 millió Forintból

Vállalkozás 2 millió Forintból